2.-8.7.2023 KITTILÄ

PALOKUNTANUORTEN LEIRI 2.-8.7.2023

Leirin suunnitteluviikonloppu 12.-13.11.2022

Leirin suunnitteluviikonloppu järjestetään Kittilän ensilumen maisemissa 12.-13.11.2022 erillisen ohjelman mukaisesti. Ensimmäinen suunnitteluviikonloppu on kohdistettu toimialavastaaville ja heidän varahenkilöille. Järjestämme keväällä 2023 suunnitteluviikonlopun leirimaisemissa laajemmalle ryhmälle lumien sulattua.

Toiminta alueet leirillä

Leirialue jakaantuu karkeasti kolmeen osaan; 1) majoitusalueeseen 2) koulutusalueeseen 3) palvelu alueeseen.

Majoitusalue sijaitsee vanhalla urheilukentällä kirkonkylän eteläpäässä. Alue on aidattu. Koulutusalue muodostuu koulukeskuksen ja jäähallin väliselle alueelle. Palvelualueelta löytyy ruokala, kanttiini, ensiapu, leiritoimisto ja Muksula sekä toimihenkilömajoitus saman katon alta.

Leiri-info

Leiri-info toimitetaan palokuntiin maaliskuussa. 

Leiri-ohjelma

Leiri-ohjelma noudattelee aiempien leirien ohjelmaa. Leirillä järjestetään kurssien lisäksi myös iltatoimintaa ja aina kovasti odotettu leiridisco. Huomioimme tietysti terveysturvallisuuden vaikutukset toiminnan osalta. Toiminta alueet ja tilat mahdollistavat erinomaisesti iltatoiminnan - aika ei käy leirillä pitkäksi!

Leirin avajaiset

Leiri startataan sunnuntaina 2.7 perinteisellä lippulinnalla ja ohimarssilla.

Rakennus- ja purkuleiri

Rakennusleiri käynnistyy perjantaina 30.6, purku suoritetaan pääosin lauantain 8.7 aikana. Rakennus- ja purkuleirille tarvitaan myös tekijöitä, tervetuloa tekemään!