Palokuntanuorten leiri Kittilä

Yleistä

Tälle sivulle kerätään leiri infoa matkalla kohti kesän huipputapahtumaa! Leirikutsu toimitetaan palokuntiin maaliskuun aikana ja samaan aikaan avataan ilmoittautuminen palokuntien hallintokantaan HAKA:aan. Palokuntanuorten kurssi-ilmoittautumisien lisäksi leirille ovat tervetulleita eri tukitehtäviin myös palokuntanuorten vanhemmat. Leiri käynnistyy palokuntaparaatilla keskusta alueelta majoitusalueelle päätietä pitkin.

Seuraamme koronaviruksesta johtuvaa tilannetta päivittäin myös leirin toteutumisen osalta. 16.3 valtioneuvoston tiedotustilaisuuden myötä kokoontuminen yli 10 hengen tilaisuuksiin ei ole sallittua viruksen etenemisen taltuttamiseksi 13.4.2020 asti. Leiriorganisaatio jatkaa leirin suunnittelua normaaliin tapaan ellei muuta estettä leirin toteuttamiselle ilmene. Leirikutsu toimitetaan palokuntiin huhtikuun loppuun mennessä.

Leirialue

Leiriläiset majoittuvat pääosin teltoissa urheilukentällä. Leirillä on saatavilla koulutuksen lisäksi ensiapu, ruokailu, kanttiini ja huoltopalvelut. Leirialueen toiminnalliset pisteet jakautuvat kolmeen; majoitusalueeseen, tuki- ja huotoalueeseen sekä koulutusalueeseen.

Vakuutukset

Leirijärjestäjän toimesta leirille otetaan vastuuvakuutus. Leiriläisiä ei ole leirin puolesta vakuutettu, leiriläisten vakuutuksista vastaa oma palokunta tai leiriläiset itse.

Leirin aikataulu

Leirin johtoryhmän etäkokoukset maanantainta 16.3.2020 klo 18:00 sekä tiistaina 14.4.2020 klo 18:00. Kokouksissa käydään läpi leirin vastuuhenkilöitä toimialoittain, leiribudjettia tms.

Rakennusleiri on 3.-5.7 (pe-su), leiri 5.-11.7 (su-la), purkuleiri 11.7 (la)

Leirillä järjestettävät kurssit

Alkukurssi 1 ja 2 / Tasokurssit 1 - 4 / Ryhmänjohtajakurssi / 0 - 2 muuta kurssia / SPR kurssi (suunnitteilla)