PALOKUNTANUORTEN LEIRI 4.-10.7.2021

Leirin suunnitteluviikonloppu 16.-18.10.2020

Leirin suunnitteluviikonloppu järjestettiin Kittilän ensilumen maisemissa 16.-18.10. Leirin tekijöitä paikalla lähes 20 ja osa ajan hengen mukaisesti myös etänä mukana.

Viikonlopun aikana paperitöiden lisäksi tarkasteltiin leirialuetta sekä sovittiin tilojen jakaminen eri leiritoiminnoille. Turvallisuus ja terveys edellä mennään myös kesällä 2021. 

Leiristä informoidaan erillisillä, lyhyillä tiedotteilla sekä leirin facebook sivuilla. Palokuntiin toimitetaan erikseen perinteiset leiri infopaketit ensivuoden puolella.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan leiriä - ota yhteyttä 040-7040764/Pertti Heikkilä ja etsimme sinulle yhdessä paikan toimia.

 

Leiritoimikunnan kokous 22.2.2021

Leiritoimikunta kokoontuu etänä maanantaina 22.2 klo 17:30 alkaen erillisen kutsun mukaisesti. Suunnittelutyö leirin järjestämiseksi jatkuu.

Leiritoimikunnan kokous maaliskuun loppuun mennessä

Leiritoimikunta kokoontuu uudelleen maaliskuun loppuun mennessä. Ajankohta tarkentuu yleisen tilanteen myötä. Viranomaisohjeistukset leiritoiminnalle ovat tarkentuneet helmikuussa (THL/OKM), Lapin aluehallintoviraston päätös Lapin sairaanhoitopiirin alueella olevista rajoituksista on voimassa 22.2.- 21.3.2021.

Toiminta alueet leirillä

Leirialue jakaantuu karkeasti kolmeen osaan; 1) majoitusalueeseen 2) koulutusalueeseen 3) palvelu alueeseen.

Majoitusalue sijaitsee vanhalla urheilukentällä kirkonkylän eteläpäässä. Alue on aidattu. Koulutusalue muodostuu koulukeskuksen ja jäähallin väliselle alueelle. Palvelualueelta löytyy ruokala, kanttiini, ensiapu, leiritoimisto ja Muksula sekä toimihenkilömajoitus saman katon alta.

Leiri-info

Leiri-info toimitetaan palokuntiin maaliskuussa. Leirimaksut pysyvät samana kuin 2019 leirillä.

Leiri-ohjelma

Leiri-ohjelma noudattelee aiempien leirien ohjelmaa. Leirillä järjestetään kurssien lisäksi myös iltatoimintaa ja aina kovasti odotettu leiridisco. Huomioimme tietysti koronan vaikutukset toiminnan osalta. Toiminta alueet ja tilat mahdollistavat erinomaisesti iltatoiminnan - aika ei käy leirillä pitkäksi!

Leirin avajaiset

Leiri startataan sunnuntaina 4.7 perinteisellä lippulinnalla ja ohimarssilla, avajaisia tahdittaa Rovaniemen VPKn soittokunta!

Rakennus- ja purkuleiri

Rakennusleiri käynnistyy perjantaina 2.7, purku suoritetaan pääosin lauantain 10.7 aikana. Rakennus- ja purkuleirille tarvitaan myös tekijöitä, tervetuloa!